پیام تبریک سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت عید باستانی نوروز

پیام تبریک سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت عید باستانی نوروز

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ همزمان با آغاز بهار و فرا رسیدن سال نو، حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم با صدور پیامی سال 1401 را تبریک گفتند. متن پیام ایشان بدین شرح است:

"ای دگرگون کننده‌ی قلب‌ها و چشم‌ها
ای گرداننده و تنظیم کننده‌ی روزها و شب‌ها
ای تغییر دهنده‌ی حال انسان و طبیعت
حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما"
سپاس پروردگار یگانه که مجالی فراهم کرد تا سالی سرشار از همدلی، تفاهم و تبادل اندیشه را باتجربیاتی ارزنده سپری کنیم. اکنون در آستانه شکوفایی و رویش دوباره‌ی طبیعت، بهانه ی خجسته ای است تا با اندیشیدن در باز آفرینی و رستاخیز طبیعت به خودیابی، نوآوری و نوسازی در امور خویش پردازیم. از صمیم قلب عید باستانی نوروز که نشانه دیگری از قدرت بی انتهای خداوند بزرگ است را به همه ی دانشگاهیان شاد باش می‌گویم و از کوشش های ارزنده همکاران عزیزم در دانشگاه جهرم قدردانی می کنم. پاداش همگی به ایزد منّان.
از درگاه حق تعالی سالی سرشار از بهروزی و نیک فرجامی برای  اعضای محترم هیات علمی، همیاران علمی شریف، دانشجویان آینده ساز و خانواده های گرامی آنان خواهانم.

محمد عباس زاده جهرمی
سرپرست دانشگاه جهرم