پیام تسلیت سرپرست دانشگاه جهرم در پی ارتحال همسر مکرم امام جمعه فقید جهرم حضرت آیت‌الله آیت اللهی

۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۱ کد : ۱۵۴۹ اخبار

در پی درگذشت همسر مکرمه حضرت آیت الله حاج سید حسین آیت اللهی (رحمت الله علیه) و والده حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی آیت اللهی، دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم پیام تسلیتی بدین منظور صادر کردند. متن پیام ایشان بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
"قطعاً همه شما را بوسیله ترس، گرسنگی، و کاهش در مال ها و جان ها و میوه‌ها، آزمایش می‌کنیم؛ و بشارت ده به استقامت‌کنندگان!
همانان که هر گاه مصیبتی به ایشان می‌رسد، می‌گویند: «ما از آنِ خدائیم؛ و به سوی او بازمی‌گردیم!»
اینها هستند که الطاف و رحمت خدا شامل حالشان شده؛ و آنها هدایت‌یافتگانند!" (بقره/۱۵۵-۱۵۷)

حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج سید علی آیت اللهی

خبر درگذشت والده گرامی موجب تاثر و تأسف اینجانب گردید.
بدون شک ایثار و فداکاری این بانوی مؤمنه در همراهی حضرت آیت‌الله سید حسین آقا آیت اللهی در مقاطع حساس انقلاب و سال های دشوار پس از آن، می تواند الگوی والایی برای بانوان و همسران این سرزمین باشد.
"مادر" وجودی آسمانی و حقیقتی پرمعناست که نمی‌توان معادلی برای آن یافت. وجود بی‌بدیل او با چیزی قابل معاوضه نیست. از این رو فقدان او خسارتی جبران‌ناپذیر است. درگذشت عصاره مهر و محبت، تعالی بخش هستی و بزرگ سرمایه زندگی، مادرگرامی‌تان را تسلیت عرض می‌کنم. در این ماه  رحمت و مغفرت برای ایشان از خدای متعال غفران الهی را مسئلت می‌کنم.

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا