آغاز فصل مشترک همکاری های دانشگاه فسا با دانشگاه جهرم

آغاز فصل مشترک همکاری های دانشگاه فسا با دانشگاه جهرم

دکتر جمال فتح اللهی رئیس دانشگاه فسا با حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم دیدار کرد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل؛ در این دیدار که با حضور دکتر محمد ابراهیم سمیع معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر حامد دهدشتی معاون اداری و مالی دانشگاه جهرم همراه بود؛ دکتر عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم ضمن خوشامد به ایشان، با تاکید بر همکاری های مشترک بین دانشگاه ها و مراکز علمی افزود: انتقال تجارب و اندیشه ها در بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می تواند به شتاب بخشی حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاهی جامعه پرداز کمک کند.
سرپرست دانشگاه جهرم در ادامه خاطرنشان کردند: یکی از ماموریت ها و رسالتی که دانشگاه جهرم آن را دنبال می‌کند حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است.
در ادامه طرفین بر حفظ همکاری‌های علمی و پژوهشی، تبادل تجربیات حوزه‌های مختلف اداری و مدیریتی دانشگاه، تشکیل اتاق فکر جهت همفکری در حل مسائل و مشکلات جامعه، انجام طرح‌های مشترک پژوهشی و تعریف پایان‌نامه‌های مشترک دانشجویی تاکید کردند.
در پایان دکتر فتح اللهی رئیس دانشگاه فسا ضمن بازدید از اماکن مختلف دانشگاه از هیئت رئیسه دانشگاه جهرم برای حضور در دانشگاه فسا و بازدید از آن دانشگاه دعوت به عمل آورد.