پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت روز قدس

پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت روز قدس

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل؛ در آستانه فرا رسیدن روز قدس روز همبستگی با مردم مظلوم فلسطین، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم پیامی بدین منظور صادر کردند. متن پیام ایشان بدین شرح است:

مقام معظم رهبری : روز جهانی قدس، روز فریاد و مقاومت امت اسلامی بر سر آمریکا و صهیونیزم در مقابل سیاستهای تفرقه انگیز است.

ملت بزرگ ایران در روز قدس با حضور یکپارچه فریاد رسای خود را در حمایت از ملت فلسطین به گوش جهانیان می رساند.
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم ضمن دعوت از تمامی اساتید، کارمندان و دانشجویان فرهیخته دانشگاه جهرم و مردم انقلابی و ولایتمدار جایجای میهن اسلامی علی الخصوص شهر دارالمومنین جهرم، به حضور پر شور و یکپارچه در راهپیمایی روز جهانی قدس و اعلام انزجار و  نفرت خود از صهیونیسم غاصب و استکبار جهانی، خواستار عمل به این عبادت سیاسی- اجتماعی است تا ریشه هتاکین نجس الذات به ساحت مقدس قرآن و قاتلین کودک کش تکفیری-داعشی و آل سعود در افغانستان و یمن و بدخواهان نجس الفکر داخلی که مدام بر طبل تفرقه و بی دینی میکوبند، کنده شود و مقدمه ظهور صاحب العصر عج فراهم گردد انشاءالله.