یازدهمین همایش گروه مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه جهرم

یازدهمین همایش ترجمه دانشگاه جهرم توسط گروه و انجمن علمی مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه جهرم برگزار شد.
یازدهمین همایش گروه مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: همایش گروه مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه جهرم با حضور رئیس دانشگاه و رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.
در این همایش مدیر گروه مترجمی مطالب ارزشمندی را در حوزه رشته مترجمی، ترجمه و اهمیت آن مطرح نمودند.
در بخش اول همایش آقای خانی مقاله خود را با موضوع "استفاده از آموزش ترجمه تیمی آنلاین" ارائه کرد.
در ادامه جلسه ارتباط ویدئو کنفرانسی با Henam El-Farhaty با موضوع beyond linguistics” “Translation theory مطالعات ترجمه فراتر از زبانشناسی و ارتباط دوم با Dr.Alina Secara در حوزه ی On the Translation process” ” Translation Technologies and their impact فناوری های ترجمه ای و تاثیر آن ها بر فرآیند ترجمه و مباحث دیگر صورت گرفت و سپس، جلسه ی پرسش و پاسخ دانشجویان در این ارتباط انجام شد.
خانم شهامت منش و آقای محمدی مقاله خود را با عنوان “Ivestigation of music and sport impact on translator and process off translation” بررسی اثرات موسیقی و ورزش بر مترجم و روند ترجمه ارائه کردند.

در پایان جلسه؛ از اساتید، ارائه کنندگان مقاله، اعضای هئیت تحریره، سردبیر، مسئول و ویراستار های شماره اول دو فصل نامه، مترجم برگزیده، دانشجویان نمونه مترجمی، انجمن علمی و همچنین دبیر سابق انجمن تقدیر به عمل آمد.