پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت روز استاد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت روز استاد پیامی بدین منظور صادر کردند. متن پیام ایشان بدین شرح است:

امام سجاد علیه السّلام: حق استاد تو این است که بزرگش داری و محضرش را محترم شماری و با دقت به سخنانش گوش سپاری. من لا یحضرالفقیه، ج2، ص 620.
همۀ پیشرفتهای معنوی و مادی بشر ریشه در تربیت افراد دارد که از منبع زلال ایمان، معرفت، تعهد و ایثار معلم سیراب میشوند. لذا جامعه وامدار همۀ استادانی است که بحق چراغ هدایت بشریت را به تأسی از پیامبر اعظم (ص) روشن نگاه داشته اند. اینجانب ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت فیلسوف عالی مقام، استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک هفته تجلیل از مقام شامخ استاد، بدینوسیله از زحمات و تلاش های خالصانۀ شما در انجام مطلوب وظیفه سنگین تان در سنگر تعلیم و تربیت صمیمانه تقدیر و تشکر می نماییم. آرزومندم ذات اقدس احدیت شما خوبان را که درمسیر تحقق اهداف متعالی مکتب انسان ساز اسلام، از جان مایه می گذارید در کنف الطاف خاصه خویش قرار دهد.
علیرضا شهریاری پور 11اردیبهشت1401