دیدار سرپرست دانشگاه جهرم با فعالان فرهنگی و پژوهشی جهان اسلام

دیدار سرپرست دانشگاه جهرم با فعالان فرهنگی و پژوهشی جهان اسلام

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل؛ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم با احمد الشامی از یمن و فردوس احمد میر، فعال فرهنگی و پژوهشی از کشمیر پاکستان دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار حجت الاسلام عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم با تاکید بر حفظ هم‌گرایی های دو جانبه، مهم تـریـن رویکرد دانشگاه جهرم در عرصه بین المللی را حـمـایـت از هـویـت نـظـام اسـلامـى و پـافـشـارى بر اصـول و ارزش‌های اسلامی برشمردند.
ایشان همچنین با معرفی دانشگاه جهرم به عنوان دانشگاهی که یکی از رسالت های خود را تمدن سازی می داند، افزودند: یکی از نقاط قوت دانشگاه جهرم، اعضای هیات علمی جوان نخبه دانشگاه است و همچنین با توجه به‌ زیرساخت‌های خوبی که در دانشگاه جهرم ایجاد شده آمادگی پذیرش دانشجویانی از کشورهای جهان اسلام را دارد.
حجت‌الاسلام عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم در پایان دیپلماسی علمی را فرصتی مهم برای توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی و روابط راهبردی بین ملت ها خواندند و طرفین بر این امر تاکید کردند.