برگزاری کارگاه آموزشی سرپرستان خوابگاه های دانشگاه جهرم

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۹ کد : ۱۵۸ اخبار
کارگاه آموزشی مداخله در بحران با هدف افزایش سطح آگاهی مسؤولان خوابگاه های دانشجویی در دانشگاه جهرم برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی سرپرستان خوابگاه های دانشگاه جهرم

کارگاه آموزشی مداخله در بحران با هدف افزایش سطح آگاهی مسؤولان خوابگاه های دانشجویی در زمینه رفتارهای خود آسیب رسان دانشجویان و آموزش مداخلات لازم، در دانشگاه جهرم برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: کارگاه آموزشی سرپرستان خوابگاه ه ها با حضور معاون و مدیر دانشجویی با موضوع مداخله دربحران به مناسبت هفته خوابگاه ها به همت معاون دانشجویی و فرهنگی و با همکاری مرکز مشاوره و امور خوابگاه ها برگزار گردید.
دکتر هاجر طیبی روانشناس و مدرس دانشگاه به معرفی برنامه بتا (بپرس ترغیب کن و ارجاع بده) نقش سرپرستان در پیشگیری از خودکشی و نحوه ارجاع آنها به مرکز مشاوره در مورد دانشجویان مشکوک و علایم و سرنخ های مربوط به خودکشی برای اقدام مناسب و پیشگیری مطالب ارزنده ای را بیان کردند.

شایان ذکر است؛ در پایان با اهدای لوح و جوایز از زحمات سرپرستان تقدیر به عمل آمد.