ابلاغ سلام آیت الله کریمی جهرمی به عموم دانشگاهیان شهر جهرم

ابلاغ سلام آیت الله کریمی جهرمی به عموم دانشگاهیان شهر جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جهرم؛ آیت‌الله علی کریمی جهرمی از مراجع عظام تقلید با ارسال پیامی مراتب قدردانی خود را از حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم بابت ارسال پیام تسلیت آیت‌الله صافی گلپایگانی را ابراز داشتند. متن پیام ایشان به دکتر عباس زاده بدین شرح است:

دانشمند گرامی جناب حجت‌الاسلام آقای دکتر عباس زاده دام عزه و افاضاته
با عرض سلام و تحیت
مرقومه شریفه در تسلیت درگذشت شیخ الفقه و مرجع بزرگ راحل قدس سره الشریف عز وصول بخشید و موجب کمال امتنان گردید.
ان شاءالله این پاسداشت جامعه علمی دانشگاهی به ویژه حضرتعالی از مقام شامخ این مرجع جامع الاطراف و یادگار سلف صالح و استوانه راسخ و متین علمی، مورد عنایت خاصه حضرت بقیة الله فی الارضین مهدی منتظر ارواحنا له الفدا خواهد بود.
از خداوند متعال مسالت دارم که در این مسئولیت خطیر و بس گرانی که به حضرتعالی واگذار شده است منشأ خدمات شایسته و گام های بلند و پایدار بوده و در ارتقاء علمیت، اخلاق و معنویت دانشجویان عزیز   موفقیتی بسیار بالا داشته باشید و از این رهگذر بخشی از دین خود را به حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه ادا نمایید.
لطفا سلام و عرض ادب اینجانب را به عموم دانشگاهیان محترم شهر جهرم ابلاغ بفرمائید.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
علی کریمی جهرمی