دانشگاه جهرم برای اولین بار میزبان بیش از ۱۳۰۰ داوطلب کنکور ارشد بود.

دانشگاه جهرم برای اولین بار میزبان بیش از ۱۳۰۰ داوطلب کنکور ارشد بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ در دانشگاه جهرم برگزار شد.
دکتر محمد شهروزی مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهرم در این باره گفت: این آزمون در روزهای ۲۸، ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه برگزار و ۱۳۴۰ داوطلب در دانشگاه جهرم به رقابت پرداختند.

وی بیان داشت: از میان شرکت کنندگان در این آزمون، ۸۳۵ زن و ۶۰۱ مرد و در بیش از ۴۰ رشته به رقابت پرداختند.
دکتر شهروزی در ادامه افزود: این آزمون بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا فاصله اجتماعی بین هر داوطلب یک و نیم متر مشخص و همچنین در این آزمون همانند دیگر کنکور‌های سازمان سنجش، دستورالعمل‌های بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک اعمال شد.
گفتنی است؛ کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ از صبح روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه با رقابت ۶۴۷ هزار و ۲۰۹ داوطلب در ۳۸۱ حوزه امتحانی اصلی، هزار و ۷۷۰ حوزه فرعی و در ۱۸۶ شهرستان کشور آغاز شد که بر اساس برنامه زمان‌بندی سازمان سنجش آموزش کشور، نتیجه اولیه این آزمون اواخر خرداد ماه اعلام می‌شود؛ اوایل تیرماه نیز فرآیند انتخاب رشته در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور با حق انتخاب ۱۰۰ رشته آغاز می‌شود. نتیجه نهایی نیز دهه نخست شهریورماه به اطلاع داوطلبان می‌رسد.