دانشگاه جهرم حامی دومین همایش ملی دستاوردهای نوین در زبان انگلیسی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۵۹۵ اخبار
دانشگاه جهرم حامی دومین همایش ملی دستاوردهای نوین در زبان انگلیسی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ فراخوان دومین همایش ملی دستاوردهای نوین در آموزش، ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی با حمایت معنوی مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه جهرم، انجمن زبانشناسی ایران، منتشر شد.
این همایش که با مشارکت دانشگاه شیراز در تاریخ ۱۶ شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد حامیان بین‌المللی نظیر دانشگاه والیسونگو اندونزی و دانشگاه اینانو ترکیه را به خود جلب کرده است.
همچنین با پیگیری‌های صورت گرفته، نمایه ISC، سیویلیکا، انجمن آسیایی آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی (Asia TEFL)، انجمن حلقه نشانه شناسی تهران و انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران (تلسی) TELLSI از مزایای شرکت در این همایش به شمار می‌رود.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سامانه همایش های علمی موسسه آموزش عالی زند به نشانی: conf.zand.ac.ir مراجعه فرمایند.