دیدار فرمانده تیپ المهدی جهرم با حجت الاسلام والمسلمین محمد عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۸ کد : ۱۶۰۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در آستانه سالروز آزاد سازی خرمشهر، روز مقاومت و ایثار، سرهنگ پاسدار جواد امیرسالاری فرمانده تیپ نیروی مخصوص 33 المهدی با حجت الاسلام والمسلمین محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم دیدار کردند.
در این جلسه که با حضور اعضای هیات رئیسه همراه بود دکتر غنی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از تلاش ها و همکاری های تیپ نیروی مخصوص المهدی در آماده سازی فضای مقبره شهید گمنام و برگزاری باشکوه مراسم تدفین آن شهید گرانقدر تقدیر کردند.
شایان ذکر است؛ سرهنگ امیرسالاری فرمانده تیپ المهدی بر همکاری تیپ المهدی با دانشگاه در حوزه های مختلف فرهنگی، عمرانی تاکید کردند.