انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه جهرم با سپاه پاسدارن جهرم

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۷ کد : ۱۶۰۶ اخبار
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه جهرم با سپاه پاسدارن جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ تفاهم نامه همکاری دانشگاه جهرم با سپاه پاسداران شهرستان جهرم در حوزه های علمی و پژوهشی منعقد گردید.
این تفاهم نامه مه به امضای حجت الاسلام والمسلمین محمد عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم و فرمانده سپاه ناحیه جهرم رسید طرفین بر حفظ همکاری های مشترک در راستای منویات مقام معظم رهبری تاکید کردند.
حمایت های مالی سپاه از طرح های فناورانه دانشجویان و اعضای هیات علمی، تشکیل پژوهشکده تخصصی به منظور عارضه یابی صنعت و مشکلات شهری - راه اندازی مشترک بخش مشاوره پژوهشی، بازاریابی و از ایده تا ثروت و ثبت اختراع - برگزاری مشترک رویدادهای علمی شامل  فن بازارها، مسابقات علمی و همایش های علمی- همکاری در برگزاری اردوهای علمی دانشجویان – در اختیار قرار دادن امکانات تبلیغاتی و تابلوهای شهری سپاه  و در نظر گرفتن تخفیف ویژه استعدادیابی، کلاس های مهد و پیش دبستانی بنیاد کودک نابغه، دانشگاه کودک و مدارس تمدن سازان ایرانی و اسلامی مخصوص اعضای هیات علمی از جمله مفاد این تفاهم نامه می باشد.
شایان ذکر است که این تفاهم نامه به مدت سه سال بین طرفین منعقد گردیده است.