پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت آغاز دهه کرامت

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۸ کد : ۱۶۲۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر پیامی بدین منظور صادر کردند. متن پیام ایشان بدین شرح است:

یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنه
حضرت معصومه(س) آفتاب هدایت امام و انقلاب و مردم بوده و هستند. بدون شک اقدام بزرگ و بت شکنی تاریخی امام راحل در قیام علیه طواغیت عالم و هدایت بشریتِ تشنه معارف ناب محمدی (ص) توسط خلف صالح ایشان در ظل عنایات ویژه حضرت تحقق یافته است. اینک و در ابتدای قرن 15شمسی آنچه موجب انحراف جامعه و عدم معرفت نسبت به امام معصوم و صاحب اختیار کشور عزیزمان است نشناختن ارتباط خاندان اهل بیت عصمت(ع) با عالم تکوین است که حتی هنر سینما را نیز در مسیر خلاف رسالت خود سوق خواهد داد. اینجانب ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه س و آغاز دهه کرامت و همچنین گرامیداشت قیام 15خرداد و تسلیت سالروز رحلت امام امت وضمن محکومیت فیلم موهن به مقدسات مسلم دین مقدس اسلام و دیگر ادیان، از ساحت ملکوتی امام رئوف علی بن موسی الرضا ع که در آستانه میلاد سراسر نورشان هستیم، عذرخواهم.

علیرضا شهریاری

۱۴۰۱/۰۳/۱۱