پیگیری خط انتقال آب و احداث روگذر ورودی دانشگاه با حضور مسئولان شهری

پیگیری خط انتقال آب و احداث روگذر ورودی دانشگاه با حضور مسئولان شهری

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ موضوع خط انتقال آب و اتصال دانشگاه جهرم به شبکه آب شرب شهری و همچنین احداث پروژه روگذر ورودی دانشگاه جهرم با حضور مسئولین شهرستان پیگیری شد.
این جلسه با حضور آقای مهندس مهدی شفیعیان معاون استاندار و فرماندار ویژه و مهندس حسن شعبانی رئیس اداره راه و شهرسازی  و دیگر مسئولین شهری صورت پذیرفت.
دکتر عباس زاده در حاشیه این دیدار و در گفتگو با واحد روابط عمومی افزود: تمام تلاش من و دیگر همکارانم در دانشگاه بر این است تا با هم افزایی و هم راهی همه ارکان دانشگاه بتوانیم مسائل و مشکلات را حل و در مسیر دانشگاهی موفق، تاثیرگذار و در خور شان نام جهرم و استان گام برداریم.
ایشان در ادامه با اشاره به دستاورد سفر و حضور در اجلاسیه روئسای دانشگاه های سراسر کشور که با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تبریز برگزار شد، اظهار داشت: طی گفتگو و دیدار با وزیر علوم و دیگر معاونین ایشان، مسائل و مشکلات دانشگاه مطرح و رایزنی های لازم در خصوص افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی صورت پذیرفت.