پایان رقابت‌های دانشجویی کشور با ۵ مدال دیگر دانشگاه جهرم

پایان رقابت‌های دانشجویی کشور با ۵ مدال دیگر دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ مسابقات قهرمانی دانشجویان منطقه ۷ کشور، در حالی به پایان رسید که تیم کاراته دانشگاه جهــرم به مربیگری مصطفـی اکبــری و سرپرستی علی رحمانیان با ۳ شرکت کننده و کسب یک مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز با اقتدار بر سکوی سوم تیمی دانشگاه‌های منطقه ۷ کشور ایستاد.
در این رقابت‌ها آقایان «فردین قادرپور» در وزن منفی ۶۷ کیلو  مدال طلا، «مهدی کاظمی» در کاتا انفرادی مدال نقره و «امیرحسین بزرگمهر» در وزن منفی ۷۵ کیلو مدال برنز را بدست آوردند.
همچنین «علیرضا تیوایی» با مربیگری سجاد رزمجو در مسابقات دو و میدانی منطقه ۷ کشور، به میزبانی دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال نقره (دو ۶۰ متر با مانع) و کسب مدال برنز(دو ۶۰ متر آزاد) شد.
شایان ذکر است؛ تیم ورزشی دانشجویان دانشگاه جهرم در مسابقات ورزشی دانشجویان منطقه هفت کشور با ۷ مدال طلا، 2 نقره و ۱۰ برنز به کار خود پایان دادند.