با صدور حکمی از سوی سرپرست دانشگاه جهرم صادق رازبان به عنوان سرپرست اداره امور عمومی منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم صادق رازبان به عنوان سرپرست سرپرست اداره امور عمومی دانشگاه منصوب گردید. متن حکم صادره بدین شرح است:

جناب آقای صادق رازبان
با سلام و احترام؛
نظر به مراتب تعهد و  شایستگی جنابعالی، بنا به پیشنهاد سرپرست محترم مدیریت امور اداری و پشتیبانی، به موجب این ابلاغ از تاریخ 1401/03/01 به عنوان سرپرست اداره امور عمومی دانشگاه جهرم منصوب می‌گردید. اهم وظایف آن اداره به شرح زیر می‌باشد:
-    بازدید مستمر روزانه از کلیه اماکن و ساختمانها جهت نظارت بر انجام امور تاسیسات دانشگاه با هماهنگی واحد عمرانی
-    نظارت دقیق بر امور نقلیه دانشگاه و ایاب و ذهاب دانشجویان
-    نظارت بر عملکرد پیمانکاران طرف قرارداد امور خدماتی و پشتیبانی و فضای سبز دانشگاه
-    پیگیری خدمات مربوط به پشتیبانی برگزاری مراسم‌ها، نشست‌ها و همایش‌ها
-    نظارت بر نقل و انتقالات وسایل و تجهیزات دانشگاه
-    تلاش مستمر و دلسوزانه در حفظ و اموال دانشگاه
-    برخورداری از خلاقیت و ابتکار عمل در انجام وظایف محوله

امید است با لطف الهی، وظایف محوله را بر اساس قوانین و مقررات، به نحو احسن انجام رسانید.