نشست مشترک دکتر عباس زاده با رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

نشست مشترک دکتر عباس زاده با رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ نشست مشترک دانشگاه جهرم با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم و دکتر محمد جواد دهقانی  رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به صورت مجازی برگزار گردید.
در این نشست که معاون آموزشی و پژوهشی و معاون دانشجویی و فرهنگی و همچنین مدیران و کارشناسان این معاونت ها حضور داشتند در خصوص چگونگی ارتقاء رتبه دانشگاه و علل عدم پذیرش مستندات علمی و پژوهشی بارگذاری شده در سامانه مربوطه، افزایش کیفیت مقالات و پژوهش ها در نظام رتبه بندی دانشگاه ها بحث و تبادل نظر گردید.
همچنین در خصوص شاخص های موثر در ارتقاء شامل طرح های اعضای هیات علمی، کتب، مقالات و کارگاه ها مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت مقرر گردید تا در راستای هم افزایی بیشتر بین دو مجموعه تفاهم نامه ای منعقد گردد.