دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه با سرپرست فرمانداری شهرستان جهرم

۲۰ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۰ کد : ۱۶۶۱ اخبار
دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه با سرپرست فرمانداری شهرستان جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم با مهندس حسن شعبانی سرپرست فرمانداری شهرستان جهرم دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که معاونین دانشگاه و دیگر اعضای هیات رئیسه نیز حضور داشتند؛ حجت الاسلام والمسلمین عباس زاده ضمن تبریک به مهندس شعبانی بابت انتصاب ایشان در سمت سرپرست فرمانداری شهرستان جهرم به موضوع آمایش سرزمینی استان فارس در بخش شهرستانی آن اشاره داشتند و افزودند: در بحث آمایش سرزمینی استان فارس و در بخش شهرستان، نیاز به بازنگری در این سند وجود دارد که می طلبد این مقوله با هم فکری و مشورت دانشگاهیان صورت پذیرد.
وی در ادامه به موضوع احداث زیرگذر ورودی، جاده دسترسی از شهر به دانشگاه و همچنین ارائه خدمات شهری به دانشگاه پرداخت.
در ادامه مهندس حسن شعبانی سرپرست فرمانداری شهرستان جهرم به نقش موثر دانشگاه جهرم در رفع مشکلات شهرستان به ویژه در موضوع آسیب های اجتماعی پرداخت و اظهار داشت: کشف و پیشگیری از آسیب های اجتماعی می تواند در آرامش روانی جامعه نقش موثری داشته باشد که دانشگاه می بایست در این مقوله با نگاه علمی و عملیاتی به این مقوله بپردازد و برنامه ای جامع ارائه کند.