موافقت وزیر جهاد کشاورزی با طرح دانش بنیان و اشتغال آفرین "کلینیک تخصصی و مرکز مشاوره کشاورزی دانشگاه جهرم"

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم به همراه دکتر محمد رضا رضایی نماینده مردم شهرستان های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون عمران مجلس با دکتر سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی دیدار کردند.
در این جلسه  با طرح پیشنهادی دانشگاه جهرم با عنوان "احداث و بهره برداری از واحد گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی" و همچنین "کلینیک تخصصی و مرکز مشاوره کشاورزی دانشگاه جهرم"  موافقت گردید.
شایان ذکر است، اجرای این طرح ضمن ارائه خدمات مؤثر به کشاورزان،‌ زمینه هرچه بیشتر ارتباط دانشگاه و جامعه را فراهم خواهد ساخت.