پیام تبریک سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت روز کارمند

پیام تبریک سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم با صدور پیامی روز کارمند را به همیاران علمی و عزیزان شریف، سخت کوش و متعهد دانشگاه جهرم تبریک گفتند. متن پیام تبریک ایشان بدین شرح است:

با سلام و دعای خیر
گرامی باد یاد و خاطره شهیدان والامقام رجایی و باهنر و همه شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای آموزش عالی کشور که با جان‌فشانی‌ها و ایثار خود شجره طیبه انقلاب اسلامی را به بار نشاندند.
بدون شک کارکنان شریف و خدوم دانشگاه به عنوان "یاوران علمی آموزش عالی کشور" نقش به سزایی در تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی، شعارهای دولت مردمی در راستای ماموریت‌های تعیین شده و ارتقای هرچه بیشتر مجموعه دارند و بدون تلاش شما عزیزان، حرکت قطار علمی کشور میسر نخواهد بود.
روز کارمند را به همه عزیزان پرتلاش و سخت‌کوش دانشگاه جهرم تبریک می‌گویم و از زحمات و تلاش‌های بی‌دریغ شما یاوران علمی صمیمانه تقدیر و تشکر کرده و توفیق، سلامتی، عافیت و عاقبت بخیری شما عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم. اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا.

محمد عباس‌زاده جهرمی