کلنگ پروژه تقاطع غیر همسطح دانشگاه جهرم به زمین خورد

کلنگ پروژه تقاطع غیر همسطح دانشگاه جهرم به زمین خورد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ همزمان با هفته دولت کلنگ پروژه تقاطع غیر همسطح دانشگاه جهرم به زمین خورد.
این مراسم که با حضور دکتر طالبان مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس، دکتر محمد رضا رضایی نماینده مردم شهرستان های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون عمران مجلس، مهندس محمد حسن شعبانی فرماندار ویژه شهرستان جهرم، اعضای هیات رئیسه دانشگاه جهرم و جمعی از روئسای ادارات شهرستان همراه بود پروژه تقاطع غیرهمسطح دانشگاه جهرم با طول دهانه ۲۰ متر و به طول ۲ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.
این پروژه به دلیل تردد بالای محور جهرم-لار-بندرعباس و وقوع حوادث جاده ای در این محور، برای تسهیل دسترسی و ایجاد راه ارتباطی بین باندهای محور جهرم لار و دانشگاه جهرم دارای اهمیت می‌باشد.
شایان ذکر است؛ به گفته پیمانکار پروژه درصورت تامین اعتبار لازم این تقاطع غیرهمسطح کمتر از یکسال به بهره برداری خواهد رسید.