قابل توجه دانشجویان دختر متقاضی خوابگاه

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۵ کد : ۱۶۹۸ اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان  دختر متقاضی خوابگاه

قابل توجه دانشجویان  دختر متقاضی خوابگاه

(نیم سال اول تحصیلی 1402-1401 )

به اطلاع می رساند، دانشجویان دختر، متقاضی سکونت در خوابگاه های خود گردان دانشگاه می توانند در زمان مشخص شده وبا توجه به اطلاعات مندرج در جدول ذیل نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند.

مدیر خوابگاه

*آدرس خوابگاه شماره 3: خیابان نخلستان_بین کوچه شماره 8 و10 -جنب سوپر مارکت

*آدرس خوابگاه شماره 8: خیابان نخلستان _روبه روی تالار میلاد

تذکر:

• دانشجویان جدید الورود طبق برنامه اعلامی دانشگاه و صرفا بصورت حضوری می توانند نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند.
  • دانشجویان متقاضی خوابگاه مجاز می باشند از تاریخ 1401/6/12 الی 1401/6/19 به صورت حضوری از ساعت 9صبح الی 16 عصر  نسبت به بازدید خوابگاه مورد نظر خود اقدام نمایند.
  • دقت فرمایید مبلغ مشخص شده به حساب مدیریت خوابگاه واریز گردد.
  • با توجه به محدودیت ظرفیت خوابگاه ها در اسرع وقت نسبت به  نام نویسی اقدام فرمایید.
  • دانشجویان گرامی دقت فرمایند پس از ثبت نام امکان انصراف وجود ندارد و مبلغ پرداخت شده به هیچ عنوان برگشت داده نمی شود.
  • مراحل ثبت نام به این صورت می باشد : 1 : تماس با سرپرست خوابگاه مورد نظر و اطمینان از ظرفیت خالی 2: در صورت تمایل بازدید حضوری از فضای خوابگاه طبق تاریخ اعلام شده3: پرداخت شهریه خوابگاه 4: تماس مجدد با سرپرست خوابگاه و ثبت شماره فیش واریزی .(ملاک پرداخت شهریه صرفا ارائه فیش واریزی می باشد )
  • امور دانشجویی و مدیریت خوابگاه ها نسبت به دانشجویانی که اقدام به ثبت نام خوابگاه نکرده اند هیچگونه مسئولیتی ندارد .
  • ملحفه ، بالش ، تشک و پتو به عهده دانشجو می باشد.
  • تکمیل فرم تعهد نامه اموال دانشجو و تحویل به سرپرست خوابگاه (فرم مربوطه در سایت دانشگاه بارگذاری شده است)

برای دریافت فرم تعهد نامه اموال دانشجو در خوابگاه اینجا کلیک کنید.