تجليل از كارمندان نمونه شهرستان جهرم به مناسبت روز كارمند

مراسم تجليل از كارمندان نمونه شهرستان جهرم با حضور معاون استاندار و فرماندار ويژه شهرستان جهرم در سالن علامه اميني برگزار گرديد.
تجليل از كارمندان نمونه  شهرستان جهرم به مناسبت روز كارمند

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جهرم:  مراسم تجليل از كارمندان نمونه شهرستان جهرم  با حضور معاون استاندار و  فرماندار ويژه شهرستان جهرم و ديگر مديران شهرستان در سالن علامه اميني برگزار گرديد.

فرماندار ويژه جهرم در اين مراسم به تشريح ويژگي يك كارمند نمونه پرداخت و گفت:  منظم و وقت شناس بودن، عاشق شغلش بودن، انگيزه كار داشتن، از روابط عمومي خوبي برخوردار بودن، انتقاد پذير بودن، فراتر از وظيفه محول كار انجام دادن از ويژگي هاي يك كارمند نمونه است.

وي ادامه داد: ارج نهادن به ارباب رجوع، خداترس بودن، احترام گذاشتن به همكاران خود، پرتلاش و پرانرژي بودن،داشتن احاطه كامل به كارهاي تخصصي و غير تخصصي خود و ... از جمله ويژگي هاي يك كارمند نمونه است.
فرماندار ويژه جهرم با اشاره به اينكه هفته دولت فرصتي براي ارائه دستاوردهاي مسئولان شهرستان است گفت: مسئولان جهرمي با حضور در مساجد و حسينيه ها به ارائه خدمات به مردم بپردازند.

وي با بيان اينكه اقتصاد مقاومتي امرمهمي است كه مردم و مسئولان بايد در تحقق آن تلاش كنند ، افزود: همه مديران شهرستان بايد تلاش كنند شهرستان جهرم به عنوان پايلوت اقتصاد مقاومتي معرفي شود.

شايان ذكر است؛ در پايان اين مراسم از 120 كارمند نمونه شهرستان جهرم تجليل شد كه خانم سميرا عبداللهي فرد به عنوان كارمند نمونه دانشگاه جهرم معرفي و با اهداي لوح تقدير شد.