با صدور حکمی از سوی سرپرست دانشگاه جهرم، سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم، دکتر بهزاد حاجی اقراری به عنوان سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه منصوب گردید. متن حکم صادر بدین شرح است:
جناب آقای دکتر بهزاد حاجی اقراری
هیأت علمی محترم گروه تولید و ژنتیک گیاهی
با سلام و احترام؛
       با استعانت از خدای متعال و ائمه اطهار علیهم السلام، با توجه به تجربه ها و شایستگی های جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه، به موجب این حکم به عنوان سرپرست "گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت" دانشگاه از این تاریخ منصوب می شوید. امید است با رعایت موارد زیر، ضمن برنامه ریزی مناسب، نظارت دقیق بر امور محوله و رعایت صرفه و صلاح دانشگاه با بهره گیری از خرد جمعی و جلب مشارکت حداکثری همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید:
1-    نصب العین قراردادن سند دانشگاه اسلامی و برنامه تحول وزارت عتف و دانشگاه؛
2-    راه اندازی مرکز نوآوری و فن آوری دانشگاه و تلاش جهت نیل به پردیس فن آوری و نوآوری؛
3-    معرفی طرح نظام ایده ها و نیازها (نان) به اعضای هیات علمی و جامعه هدف؛
4-    ارائه برنامه کوتاه و بلند مدت قابل اجرا در حوزه وظایف محوله؛
5-    تلاش جهت پیاده سازی مزرعه فن آوری و دیگر دستورالعمل های وزارت؛
6-    برنامه‌ریزی و سیاست گذاری در خصوص کارآموزی دانشجویان؛
7-    سیاست گذاری و تشویق اعضای هیأت علمی برای اجرای پژوهش‌های کاربردی و اشتغال دانش بنیان؛
8-    برنامه‌ریزی در خصوص اشاعه فرهنگ کارآفرینی در بین اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان عزیز؛
9-    توسعه کسب‌ و کارهای کوچک و متوسط دانش ‌محور.
از خداوند بزرگ سربلندی جنابعالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.