با تصویب و تائید شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدور حکمی از سوی وزیر علوم، دکتر محمد عباس‌زاده جهرمی رئیس دانشگاه جهرم شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ در جلسه کمیته تعیین روسای دانشگاه‌ها که با حضور آقایان دکتر عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها و دکتر محمدرضا مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی به مدت ۴ سال رئیس دانشگاه جهرم شد.

گفتنی است؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی با مرتبه دانشیاری و دارای دکترای الهیات، فلسفه و کلام اسلامی و همچنین سطح چهار حوزه می باشد که چاپ ده ها مقاله و کتاب تنها بخشی از فعالیت علمی و پژوهشی وی می باشد.