به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ با صدور حکمی از سوی دکتر محمد سلیمانی قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات های امنا، دکتر محمد عباس زاده رئیس دانشگاه جهرم به عنوان دبیر هیات امنا دانشگاه های جهرم، فسا و کازرون منصوب گردید.
همچنین طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعضای حقیقی هیات امنای دانشگاه های جهرم، فسا و کازرون مشخص و منصوب شدند. اسامی اعضای حقیقی هیات امنا بدین شرح است: آیت الله لطف اله دژکام، دکتر محمد هادی ایمانیه، دکتر علی بهادری جهرمی، دکتر محمد رضا رضایی، دکتر فریدون عباسی دوانی و دکتر حجت اله فیروزی