با صدور حکمی از سوی رئیس دانشگاه جهرم، سرپرست گروه امور فناوری اطلاعات و ارتباطات منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی رئیس دانشگاه جهرم، مهندس محمد جواد پارسه به عنوان سرپرست گروه امور فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه منصوب گردید. متن حکم انتصاب ایشان بدین شرح است:

جناب آقای مهندس محمد جواد پارسه

هیأت علمی محترم گروه مهندسی کامپیوتر
با سلام و احترام ؛
     نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، با استعانت از خدای رحمان، از تاریخ صدور این حکم به عنوان «سرپرست گروه امور فناوری اطلاعات و ارتباطات» دانشگاه منصوب می شوید. انتظار دارم با تنظیم و اجرای برنامه های مناسب و با تاکید بر فرآهم ساختن زمینه های لازم برای ارتقای جایگاه با نگرش به افق توسعه گروه امورفناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین بررسی و رفع تنگناهای موجود به موارد ذیل اهتمام ورزید:
-    نصب العین قرار دادن سند دانشگاه اسلامی و برنامه های تحول وزارت عتف و دانشگاه .
-     توسعه فراگیر و همه جانبه سیستم های کاربردی مورد نیاز و بررسی نیازها و تقاضاهای دریافتی از سایر واحدها و ارائه خدمات لازم.
-     برنامه ریزی به منظور تجهیز، پشتیبانی و استفاده بهینه از سخت افزارها و نرم افزارهای مورد نیاز.
-     سازماندهی، پشتیبانی و به روزرسانی سیستم های اتوماسیون اداری و سایر سیستم های عمومی و اختصاصی و یکپارچه سازی آنها.
-     نظارت بر زیرساخت ها و لوازم مورد نیاز شبکه ها و نرم افزارهای لازم.
-     تهیه، نگهداری، تعمیر و پشتیبانی تجهیزات و سیستم های رایانه ای و جمع آوری سیستم مورد نیاز.
-     فراهم سازی امکانات دیجیتالی و بهره مندی از فن آوری های جدید.
-     ارائه طرح جامع امنیت شبکه و اطلاعات با توجه به مصوبات، آیین نامه ها و قوانین و مقررات ابلاغی از سوی مراجع ذیصلاح.
-     تجزیه و تحلیل شبکه و تعیین مخاطرات امنیتی.
-     کنترل و نظارت بر حسن انجام قراردادهای مرتبط با این حوزه