بیانیه محکومیت دانشگاه جهرم در پی به آتش کشیدن مرقد امام جمعه فقید جهرم

بیانیه محکومیت دانشگاه جهرم در پی به آتش کشیدن مرقد امام جمعه فقید جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در پی به آتش کشیدن مرقد امام جمعه فقید جهرم حضرت آیت الله سید حسین آیت اللهی(ره) جامعه دانشگاهی دانشگاه جهرم با صدور بیانیه‌ای این اقدام ددمنشانه را محکوم کرد. متن بیانیه بدین شرح است:

“یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوانُورَاللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْکَرِهَ الْکَافِرُونَ”
(سوره مبارکه صف، آیه۸).
سالهاست که ابلیس، استکبار جهانی و پیروان شیطان بزرگ تلاش می‌کنند راه را بر تجلی حق ببندند و با اقدامات مختلف از گسترش اسلام در جهان جلوگیری می‌کنند، وقتی راه به اهداف پلید خویش نبرند، با اعمالی کوردلانه و ددمنشانه و از روی دربه‌دری، در پی اهانت به مقدسات ایران اسلامی برمی‌آیند؛ گاهی با آتش زدن پرچم ایران اسلامی، گاهی با اهانت به قرآن کریم و امام حسین(ع) و حال با آتش زدن مرقد مجاهد راه حق حضرت آیت الله سید حسین آیت اللهی(ره)، بزرگ معلم ولایت در این خطّه، قلب ارادتمندان و ولایت‌مداران و امّت حزب الله را جریحه‌دار کرده و یکبار دیگر، عناد و کینه‌ی شرارت‌بار و ناچاری خود را آشکار ساخته اند.
جامعه دانشگاهی دانشگاه جهرم، ضمن محکومیت و ابراز انزجار از این اقدام نابخردانه، کوردلانه و غیرانسانی، خواستار تامّل بر ریشه‌ها و عوامل بروز این گونه افعال دشمنان است که بفرموده امام هادی علیه السلام: "هرکس خود را سبک شمرد از شر او در امان مباش".
همچنین از مسئولین و دست‌اندرکاران امنیتی و قضایی خواهانیم راه‌های مقابله با این اقدامات کور دشمن را تدبیر و جهت جلوگیری از هتاکی عناصر کوردل تدابیر لازم را اتخاذ فرمایند.