حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه جهرم در آیین بدرقه و تشییع پیکر شهید مدافع حرم

حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه جهرم در آیین بدرقه و تشییع پیکر شهید مدافع حرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ استادان، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاه جهرم به مناسبت هفته دفاع مقدس در آیین بدرقه و تشییع پیکر شهید مدافع حرم "شهید داود جعفری"  شرکت و با آرمان های شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.
سردار سقایی معاون هماهنگ کننده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار شبان فرمانده پدافند هوایی کشور، آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، مسئولین شهری و بسیجیان شهرستان جهرم در این مراسم حضور داشتند.
شهید داوود جعفری از اعضای نیروی هوافضای سپاه بود که روز سه‌شنبه اول آذرماه در اطراف دمشق بر اثر انفجار بمب کنارجاده‌ای به شهادت رسید. سپاه پاسداران با صدور بیانیه‌ای، رژیم صهیونیستی را مسئول به شهادت رساندن وی معرفی کرد. شهید داوود جعفری از جمله پاسدارانی بود که در زمستان سال ۱۳۹۴ به‌همراه جمعی از همکارانش، تنفگداران دریایی آمریکا که وارد مرزهای آبی کشورمان در خلیج فارس (نزدیک جزیره فارسی) شده بودند را دستگیر کردند.