بازدید رئیس و جمعی از استادان دانشگاه جهرم از شرکت کشت و صنعت گلدشت و نیروگاه سیکل ترکیبی

۰۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۸ کد : ۱۸۰۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ رئیس و جمعی از استادان دانشگاه جهرم از شرکت کشت و صنعت گلدشت و نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم بازدید کردند.
این بازدید که به مناسبت هفته بسیج از سوی بسیج اساتید شهرستان با عنوان "جهاد تبیین و تور توسعه شهرستان جهرم" برگزار شد، استادان از نزدیک با جریان توسعه اقتصادی و زیرساختی شهرستان جهرم آشنا شدند.
در حاشیه این بازدید حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده رئیس دانشگاه جهرم با مدیر عامل شرکت کشت و صنعت گلدشت که در زمینه محصولات غذایی فعالیت می کند دیدار و بر گسترش تعاملات بین دانشگاه و آن واحد تولیدی به جهت بهره مندی طرفین از ظرفیت ها و توانمندی ها تاکید کردند.