تجلیل دانشگاه جهرم از حافظان امنیت

تجلیل دانشگاه جهرم از حافظان امنیت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده رئیس دانشگاه جهرم با حضور در مقر فرماندهی انتظامی شهرستان جهرم به پاس تلاش های نیروی انتظامی در ایام اخیر قدردانی کردند.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده رئیس دانشگاه جهرم با اشاره به نقش پر اهمیت نیروی انتظامی در جامعه خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی به منزله مهم ترین نهاد اجتماعی مسئول ایجاد نظم و امنیت همواره تلاش کرده که از طریق تعامل با شهروندان, نقش خود را در تامین و حفظ امنیت و ابعاد احساس امنیت, به گونه موثرتری محقق سازد.
ایشان بر اهمیت نقش امنیت در جامعه اظهارداشت: امنیت زیرساخت تمامی فعالیت ها در کشور را تشکیل می دهد و تمامی فعالیت های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بدون امنیت مختل می شوند. حال که دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه در آرامش هر یک به انجام وظایف خود مشغول هستند مرهون تلاش های عزیزان نیروی انتظامی است.
شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم از تنی چند از افسران نیروی انتظامی که در تعامل با دانشگاه و برنامه های آن همکاری داشته اند، تقدیر گردید.