درخشش دانشجوی دانشگاه جهرم در المپیاد دانشجویی نانو

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۳ کد : ۱۸۰۵ اخبار
درخشش دانشجوی دانشگاه جهرم در المپیاد دانشجویی نانو

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دانشجوی دانشگاه جهرم موفق به کسب مدال برنز از یازدهمین دوره مسابقه ملی نانو (المپیاد دانشجویی نانو) شد.
خانم فاطمه روستا دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه جهرم موفق شد در بین 5000 شرکت کننده در یازدهمین مسابقه ملی نانو مدال برنز این مسابقات را کسب نماید.
لازم به ذکر است که مسابقه ملی نانو توسط بنیاد آموزش فناوری نانو و با همکاری بنیاد ملی نخبگان هرساله در سه مرحله شامل آزمون کتبی، ارائه، کار آزمایشگاهی و تحلیل نتایج آنالیز برگزار میشود.
جوایز نقدی، گرنت پژوهشی، کسب امتیاز نخبگی از طرف بنیاد ملی نخبگان، مجوز حضور در مصاحبه آزمون توانمندی تدریس و کسب مجوز حضور در برنامه توسعه فناوری نانواستارت‌آپ از جمله مزایا و جوایز کسب شده توسط مدال آوران این مسابقه ملی می باشد.