انتصاب دکتر هاجر طیبی به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۴ کد : ۱۸۱۸ اخبار
انتصاب دکتر هاجر طیبی به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده رئیس دانشگاه جهرم، دکتر هاجر طیبی عضو هیات علمی گروه روانشناسی و سرپرست مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی، به عنوان مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب شد. متن حکم صادره بدین شرح است:

سرکار خانم دکتر هاجر طیبی
هیأت علمی محترم گروه روانشناسی
با سلام و احترام ؛

با توجه به تعهد، سوابق علمی و تجارب سرکار عالی، به‌ موجب این حکم از این تاریخ به ‌عنوان «مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده» به مدت دو سال منصوب می‌شوید. انتظار می رود با همکاری سایر بانوان فرهیخته دانشگاه و تعامل سازنده با سازمان‌های مرتبط داخل و خارج دانشگاه در زمینه امور بانوان با محوریت تحکیم بنیان خانواده، کاهش مشکلات، توانمندسازی و ارتقای نقش و جایگاه آنان در خانواده و محیط کار، به انجام امور محوله با رعایت قانون مداری و آرمان های اسلام عزیز اهتمام ورزید.
توفیقات روز افزونتان را از خداوند بزرگ خواهانم.