تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه جهرم در پنجمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان

۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۸ کد : ۱۸۴۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در پنجمین آیین ملی تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان از دانشگاه جهرم به جهت خلق و ارئه پدیده‌های برگزیده در اربعین سال ۱۴۰۱ تجلیل به عمل آمد.
 این آیین ملی یکشنبه۱۱ دی‌ماه در دانشگاه شاهد برگزار شد و از نقش‌آفرینی دانشگاه‌های برتر کشور در مراسم بین المللی اربعین تجلیل گردید. دانشگاه جهرم نیز یکی از دانشگاه‌های برگزیده این آیین ملی و تنها دانشگاه برتر استان فارس مفتخر به کسب عنوان "خادم الحسین" شد.
شایان ذکر است، آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان پنجمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان به همراه تقدیر از خادمین اربعین دانشگاهیان باحضور و سخنرانی حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و با حضور تعدادی از رؤسای دانشگاه‌ها و مسئولین خدمت‌رسان به زائران اربعین ۱۴۰۱ و برگزیدگان سوگواره ملی اربعین در سالن آمفی تئاتر امام خمینی(ره) دانشگاه شاهد برگزار شد.