پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه دکتر عباس زاده به مناسبت میلاد امام المتقین علی ( ع)

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم : ریاست محترم دانشگاه جهرم حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباس زاده در پیام تبریکی روز میلاد امام المتقین علی (ع) را به همه مسلمانان ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان و جامعه دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نمودند.

سیزده رجب، میلاد مسعود حضرت علی (ع)، فخر دین و امام‌المتقین است که به نام روز مرد نام‌گذاری شده است. بدون تردید آنچه از میراث ماندگار آن امام همام در همه عرصه‌ها، به‌خصوص عرصه فتوّت و جوانمردی باقی مانده است، تا همیشه الگوی مردانگی و بزرگ‌منشی در صحایف تاریخ خواهد بود، چنان‌که امروز نیز نام درخشان علی (ع) در همه جای جهان، مترادف مردی و مردانگی است علی، شکوه اقیانوسی است که از هم ‏آمیختن دریاهایی از ایمان و ایثار و شجاعتی از جنس اخلاص و تقوا، بنیان گرفته و غواصان حکمت و معنا را به تحیر واداشته است.

بنمای رُخ که باغ و گلستانم آرزوست                 بگشای لب که قند فراوانم آرزوست

میلاد متبرک حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام آن زیباترین واژه در فرهنگ لغات هستی، تغزل حماسه و شجاعت، تعهد ایمان و عشق، تقدیس پاکی و خرد، تعبیر مهربانی و مردانگی را به تمامی عاشقان و عارفان جهان تبریک می‌گوییم.