تدوين سند برنامه راهبردي روابط عمومي دانشگاه جهرم براي اولين بار

۲۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۷ کد : ۱۹۰ اخبار
سند راهبردي روابط عمومي با هدف توسعه ارتباطات همه جانبه دانشگاه، براي اولين بار در دانشگاه جهرم تدوين گرديد.
تدوين سند برنامه راهبردي روابط عمومي دانشگاه جهرم براي اولين بار

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: مدير روابط عمومي دانشگاه ضمن تشريح اين سند و ارزيابي مثبت اين برنامه راهبردي در امر توسعه خاطر نشان كرد: روابط عمومي دانشگاه همسو با اهداف كلان مجموعه تمام تلاش خود را معطوف به حفظ جايگاه و شان دانشگاه، دفاع از آرمان ها و فعاليت هاي آن، روشنگري و تنوير افكار عمومي، شناخت نيازهاي مخاطبين و سعي در پاسخگو ساختن دانشگاه در قبال جامعه و ايجاد دوستي و همدلي و درك متقابل با مخاطبان دروني و بيروني دارد.
حامد صحرائيان درادامه با اشاره به توسعه ارتباطات دانشگاه به ويژه ارتباط با صنعت در مسير تجاري سازي پژوهش ها، ايده ها و توليد كار و اشتغال افزود: در اين برنامه راهبردي به تعاملات و توسعه ارتباطات با مراكز رشد و پارك هاي علم و فناوري از يك سو و ارتباط مستمرو پيوسته با صنايع و بازار توجه ويژه اي شده است.

وي به نقش اثر بخش دانشگاه در كليه تحولات اجتماعي، سياسي، اقتصادي و فرهنگي اشاره كرد و افزود: بر اساس بيانات و تاكيدهاي رهبري فرزانه انقلاب مبني بر اثرگذاري دانشگاه در كليه امورات كشور و اينكه گره هاي موجود در جامعه مي بايست به دست دانشگاه و دانشگاهيان باز شود خاطر نشان كرد كه بدون شك با همكاري و همدلي كليه اركان دانشگاه اين مهم محقق خواهد شد.

ايشان در پايان از كارشناسان واحد روابط عمومي كه در تدوين سند برنامه راهبردي روابط عمومي دانشگاه نقش بسيار مهمي را ايفا كردند، تقدير و تشكر به عمل آورد.