خدمت رسانی جهادگران بسیجی گروه جهادی فاتحین پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی به اهالی روستای تشک بخش مرکزی شهرستان جهرم.

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۹۱۹ اخبار اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم : با حضور ریاست محترم دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباس زاده خدمت رسانی جهادگران بسیجی گروه جهادی فاتحین پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی به اهالی روستای تشک بخش مرکزی شهرستان جهرم انجام شد.

با حضور دانشجویان جهادگر از گروه جهادی فاتحین پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی دانشگاه جهرم گروه های جهادی کمیل حوزه مقاومت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد و دانشگاه پیام نور جهرم به مدت سه روز در روستای تشک بخش مرکزی شهرستان جهرم برگزار گردید. در این اردو جهادگران دانشجو اقدام به ساخت سرویس بهداشتی و حمام، توزیع چهل بسته معیشتی و راه اندازی آرایشگاه صلواتی در این روستا نمودند.