عضو هیات علمی دانشگاه جهرم معاون فرمانداری ویژه شهرستان جهرم شد

۱۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۹۲۷ اخبار
عضو هیات علمی دانشگاه جهرم معاون فرمانداری ویژه شهرستان جهرم شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم :  در آیینی با حضور مهندس شعبانی فرماندار ویژه شهرستان جهرم و معاون مدیر کل سیاسی استانداری فارس ، جناب آقای دکتر بهزاد حاجی اقراری عضو محترم هیات علمی دانشگاه جهرم به سمت معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان جهرم معرفی شد.

ریاست محترم دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباس زاده باصدور پیامی این انتخاب به جا و شایسته را تبریک و تهنیت گفتند .

جناب آقای دکتر بهزاد حاجی اقراری

عضو محترم هیات علمی دانشگاه جهرم

سلام علیکم

انتخاب شایسته آن فرهیخته علمی و با تجربه را که نشان از درایت ، لیاقت و توانمندی دارد را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و رجای واثق داریم تعهد و کارآمدی شما نوید بخش دستیابی به قله های رفیع پیشرفت و توسعه است . تداوم توفیقات حضرتعالی در مسیر منتهی به کسب رضایت الهی و خدمت صادقانه مسالت داریم .