قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۲

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۶ کد : ۱۹۳۲ اخبار اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۲

احتراما ضمن آروزی سلامتی و توفیق برای همه دانشجویان گرامی به استحضار می رساند با توجه به اعلام صندوق رفاه دانشجویان ثبت نام وام های دانشجویی ( صرفا تحصیلی و شهریه) در نیمسال دوم از تاریخ 15/12/1401 در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس https://refah.swf.ir  شروع می گردد و تا تاریخ 15/02/1402 ادامه خواهد داشت.

توجه به موراد ذیل ضروری می باشد:

1. نظر به اینکه تمامی فرایند ثبت نام و پرداخت وام های دانشجویی صرفا از طریق سامانه جامع خواهد بود لذا مطالعه فایل راهنمای پیوست جهت سهولت کار با سامانه بسیار حائز اهمیت می باشد.
  2. جدول مبالغ در فایل پیوست مربوطه آمده است.
  3. شرایط، ضوابط،مبلغ و زمان شروع ثبت نام وام ودیعه مسکن و ضروری در مرحله بعدی و پس از ابلاغ صندوق رفاه اطلاع رسانی خواهد شد.
  4. در صورت بروز مشکل، در ساعات اداری با مراجعه به کارشناس محترم رفاه دانشجویان یا تماس با شماره داخلی 178پیگیر رفع مشکل باشید.

اداره رفاه دانشجویان

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه جهرم