دیدار رئیس دانشگاه جهرم با رئیس دانشگاه اسلامی نجف اشرف دکتر عمار عبد الامیر السلامی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم :  رئیس محترم دانشگاه جهرم حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباس زاده پانزدهم اسفندماه ۱۴۰۱ با رئیس دانشگاه اسلامی نجف اشرف دکتر عمار عبد الامیر السلامی بر اجرایی نمودن مفاد تفاهم نامه همکاری فیمابین دیدار و گفتگوکرد.

_ همکاری در زمینه نگارش پایان نامه ها و رساله های کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مختلف.

_ نشر مقالات در مجله های علمی پژوهشی

- مشارکت دربرگزاری همایش ها و کارگاه های مشترک

- همکاری در زمینه ورزش و جوانان بخصوص انجام مسابقات ورزشی مشترک

رییس دانشگاه جهرم در حاشیه این دیدار، از دانشکده هاوبخش های دیگر این دانشگاه از جمله ورزشگاه آن بازدید و از پیشرفت های این مجموعه دانشگاهی ابراز خرسندی نمود.

در پایان این دیدار، رئیس دانشگاه جهرم از رییس دانشگاه اسلامی نجف اشرف، جهت بازدید از دانشگاه جهرم و ظرفیت های آن، رسماً دعوت به عمل آورد.