جشن بزرگ میلاد مسعود امام عصر (عج) در دانشگاه جهرم برگزار شد

جشن بزرگ میلاد مسعود امام عصر (عج) در دانشگاه جهرم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم  :در آستانه میلاد با سعادت منجی عالم بشریت امام مهدی ( عج ) جشن بزرگ نیمه شعبان به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی با استقبال گسترده دانشجویان در تالار وحدت دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر صادق افروزه معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن تبریک این روز خجسته به نقل از استاد مطهری در مورد سعادت دوره بشری افزودند :

دوره سعادت بشری مسلمانان مخصوصا شیعیان آن عصری است که عدل کامل است یعنی عصر ظهور حضرت حجت؛ آن دوره ای که اولین مشخصه اش این است که علم اسیر و برده نیست .

این مراسم با اجرای برنامه های متنوع و شاد از جمله : مولودی خوانی ،مسابقه،اجرای گروه ورزش های پهلوانی، نوازندگی ، اهدای هدیه به نام های نرجس و مهدی همراه بود .