پیام تشکر و شکرگزاری ریاست دانشگاه از عملیات گاز رسانی

پیام تشکر و شکرگزاری ریاست دانشگاه از عملیات گاز رسانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم : حجت الاسلام والمسلمین عباس زاده طی تقدیر نامه ای خطاب به دکتر حامد دهدشتی معاون اداری و مالی و مهندس عبدالحسین قاسمیان رئیس گروه نظارت بر طرح های عمرانی از تلاش ها و زحمات آنان در تکمیل عملیات گازرسانی و اتصال دانشگاه جهرم به شبکه گاز شهری قدردانی کردند . در تقارن آغازین روزهای بهاری سال جدید وبا استعانت از الطاف بیکران خدای منان از زحمات صادقانه ، کاردانی و تعهد در راستای دانشگاهی سرافراز در ایجاد رفاه و آسودگی جامعه دانشگاهی و تامین آینده ای بهتر در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری مزین به "تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین" بوده است از حضرتعالی و کارکنان همراه در تکمیل عملیات گازرسانی و اتصال دانشگاه جهرم به شبکه گاز شهری تشکر و قدردانی می نمایم. خاطرات دوران سخت تأمین و تدارک گازوئیل برای سوخت مجموعه، بخصوص در یکسال اخیر از خاطرمان جدا نمیشود و خدای متعال را بر گذر از آن مصائب و اعطای این نعمت بزرگ هزاران بار شاکریم. امید است در جلب رضای باری تعالی و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی کوشا باشید و ضمن ارتقای فعالیت های عمرانی در سطح دانشگاه در عمل به ارزش های دینی ، انسانی واجتماعی تلاش خود را به کار بندید.