پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت عید باستانی نوروز۱۴۰۲

۰۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۶ کد : ۱۹۴۶ اخبار
پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت عید باستانی نوروز۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم:همزمان با آغاز بهار و فرا رسیدن سال نو، ریاست دانشگاه جهرم با صدور پیامی سال 1402 را تبریک گفتند.

متن پیام ایشان بدین شرح است:

"ای دگرگون کننده‌ی قلب‌ها و چشم‌ها ای گرداننده و تنظیم کننده‌ی روزها و شب‌ها ای تغییر دهنده‌ی حال انسان و طبیعت حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما" سپاس پروردگار یگانه را که مجالی فراهم کرد تا سالی سرشار از توفیق، تفاهم و تبادل اندیشه را باتجربیاتی ارزنده سپری کنیم.

اکنون در آستانه شکوفایی و رویش دوباره‌ی طبیعت، بهانه ی خجسته ای است تا با اندیشیدن در باز آفرینی و رستاخیز طبیعت به خودیابی، نوآوری و نوسازی در امور خویش پردازیم. از صمیم قلب عید باستانی نوروز که نشانه دیگری از قدرت بی انتهای خداوند بزرگ است را به همه ی دانشگاهیان شاد باش می‌گویم و از کوشش های ارزنده همکاران عزیزم در دانشگاه جهرم قدردانی می کنم. پاداش همگی به ایزد منّان.

درگاه حق تعالی سالی سرشار از تحوّل به بهترین حال، بهروزی و نیک فرجامی برای اعضای محترم هیات علمی، همیاران علمی شریف، دانشجویان آینده ساز و خانواده های گرامی همگی خواهانم.

محمد عباس زاده جهرمی

ریاست دانشگاه جهرم