برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در دانشگاه جهرم

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل : دکتر صادق افروزه معاون محترم دانشجویی و فرهنگی از برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در تالار وحدت دانشگاه با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه خبر دادند.

ایشان در ادامه افزودند :در جهت ایجاد فضای آزاد استماع سخن و نیز لزوم آزادی اندیشه که سنت دانشگاه تمدن ساز اسلامی-ایرانی محسوب می شود و ایجاد فرهنگ تعامل ، تبادل نظر بین دانشجویان و هیات رئیسه برقرار شد.

ایشان در ادامه تصریح کردند ؛ در ابتدای جلسه،  دانشجویان نظرات و سئوالات خود را پیرامون مسائلی از قبیل سلف سرویس،خوابگاه ها، ایاب و ذهاب  و آزمایشگاه ها مطرح کردند و درادامه  این جلسه دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه و معاونین اداری و مالی ،آموزش و دانشجویی و فرهنگی ضمن تقدیر و تشکر از استقبال دانشجویان از این برنامه به مسائل مطرح شده توسط آنان پاسخ دادند.