انتخاب محمد نبي بهمن زادگان به عنوان كارمند نمونه

۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۱ کد : ۲۰۰ اخبار
محمد نبي بهمن زادگان به عنوان كارمند نمونه سال 97 انتخاب شد.
انتخاب محمد نبي بهمن زادگان به عنوان كارمند نمونه

هر صبح به اميد روزي پرتلاش بر مي خيزي و گام در مسير خدمت رساني و تلاش مي نهي. تو خود خوب ميداني كه چه گره هاي بزرگي از مشكلات مردم با دست و قلم تو باز مي شود. ثانيه ها، دقيقه مي شوند و دقيقه ها، ساعت. تا آن همگام كه صداي اذان تو را به خود مي آورد. اصلا متوجه نمي شوي كه چگونه گذشت. روز به نيمه رسيده و تو روز خود را با خدمت به خلق گذرانده اي. مهياي نماز مي شوي با قلبي آرام و خرسند از ياري رساندن به هموطنت. بدان دعاي خير او پشتوانه توست.

همكار ارجمند «محمد نبي بهمن زادگان»

تلاش خالصانه و صادقانه شما آينه وظيفه شناسي و پژواك دانايي و تعهد است.
نتيجه بذر تلاش و كوشش شما، درخت اميدي است كه به بار مي نشيند و نويد بخش آينده اي پرنشاط زيبا است.

بدينوسيله انتخاب شايسته شما بعنوان كارمند نمونه دانشگاه در سال 1397 تبريك عرض نموده، توفيق روزافزون شما را از درگاه حضرت حق خواهانيم. سربلندي، سرافرازي و شادكامي شما را در تمامي مراحل زندگي آرزومنديم.

روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم