از سرآمدان برتر آموزشی دانشگاه جهرم تجلیل شد.

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۶ کد : ۲۰۰۶ اخبار
از سرآمدان برتر آموزشی دانشگاه جهرم تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در گفتگو با واحد روابط عمومی از برگزاری مراسم تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه در دهه سرآمدی آموزش با شعار محوری :سرآمدی آموزشی، نیاز محوری و دانشگاه تمدن آفرین با حضور ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه خبر داد.

دکتر سمیع ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همه استادان دانشگاه جهرم در برگزاری منظم کلاس ها و انتقال مطلوب محتوای درسی و تجربیات گرانبهای آموزشی، از ارزیابی اساتید بر مبنای آیین نامه موجود خبر داد.

در ادامه این مراسم، با پخش کلیپی یاد و خاطره مرحوم مغفور مهندس علی اصغر پهلوان پور، از اساتید دانشکده کشاورزی گرامی داشته شد و حاضران علو درجات و شادی روح ایشان را از درگاه خدواند منان مسئلت نمودند.

پایان بخش مراسم معرفی برگزیدگان و سرآمدان برتر آموزشی بود، که با اهداء لوح و کارت هدیه از ایشان تقدیر بعمل آمد.

اسامی برگزیدگان و منتخبان به شرح جدول زیر است:

دانشکده

استادان برتر عضو هیات علمی