دیدار سرپرست دانشگاه جهرم با دکتر گودرز افتخار جهرمی

دیدار سرپرست دانشگاه جهرم با دکتر گودرز افتخار جهرمی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: سرپرست دانشگاه جهرم با دکتر گودرز افتخار جهرمی در محل وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری دیدار کرد.

در این دیدار دکتر مینایی با تشریح اهداف و برنامه های خود در جهت توسعه زیر ساخت های دانشگاه، نقش مسئولین و بزرگان جهرم را در این مسیر بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت که بزرگان جهرم همواره برای شهرستان منشا خدمات فراوانی بوده اند که آثار آن را نیز می توان یافت.

سرپرست دانشگاه جهرم دکتر افتخار را یکی از افتخارات شهرستان جهرم خواندند و افزودند: با همراهی و همیاری افرادی چون دکتر افتخار جهرمی دانشگاه جهرم به یکی از با کیفیت ترین دانشگاه های فارس تبدیل خواهد شد.

در ادامه دکتر گودرز افتخار جهرمی دانشگاه جهرم را یکی از مراکز علمی تاثیرگذار در استان و کشور خواندند و خاطر نشان کردند که با تدبیر و مدیریت توانمند ریاست دانشگاه و تلاش مجموعه عوامل دانشگاهی مسیر پیشرفت به سرعت طی خواهد شد.

حقوقدان اسبق شورای نگهبان با تاکید بر گسترش زیر ساخت آموزش و پژوهش در دانشگاه جهرم از همکاری و مساعدت در پروژه ساخت ساختمان کتابخانه دانشگاه خبر داد.