برگزاری جشن روز دختربه همت مرکزمشاوره و کانون همیاران سلامت و روان

برگزاری جشن روز دختربه همت مرکزمشاوره و کانون همیاران سلامت و روان

رئیس مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه درگفتگو با واحد روابط عمومی و امور بین الملل از برگزاری جشن روز دختربه همت مرکزمشاوره و کانون همیاران سلامت و روان  خبر داد .

دکتر هاجرطیبی گفتند :به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت، میلاد حضرت معصومه (س) و بزرگداشت روز دختر مراسمی با حضور دانشجویان در تالار وحدت دانشگاه برگزار گردید .

ایشان در ادامه افزودند :دکتر افروزه معاون دانشجویی و فرهنگی در ابتدای مراسم ضمن عرض خیر مقدم  به شرکت کنندگان و تبریک دهه کرامت و روز دختر، دهه  کرامت را که آغازش با ولادت حضرت معصومه (علیهالسلام) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسی‌الرضا (علیه السلام) همراه می‌باشدرایادآور لطیف‌ترین علائق و مهر و وفاهای کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر دانست.

در ادامه برنامه مطالبی در خصوص بهداشت روان ، سلامت خانواده وازنقش مهم بانوان در خانواده صحبت به میان آورد.

برگزاری مسابقات متنوع، اهدا جوایز به بانوان با اسم معصومه، و پذیرایی از دیگر بخش های این مراسم بود.