کسب دو مقام برگزیده در جشنواره بین المللی حرکت

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۵ کد : ۲۰۴۳ اخبار
کسب دو مقام برگزیده در جشنواره بین المللی حرکت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت به مدت 3روز به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد .

دکتر افروزه معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن اعلام این خبر و تبریک به انجمن های شرکت کننده و برگزیده افزود: در این جشنواره، انجمن های علمی 86دانشگاه کشور با ارسال1288 اثر در بخش های مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند که در این رقابت تنگاتنگ ، انجمن علمی مکانیک دانشگاه جهرم به عنوان انجمن برگزیده انجمن پویا معرفی گردید ، همچنین دانشگاه جهرم نیز به عنوان سفیر برگزیده حرکت در بخش اینفوگرافی معرفی گردید .

در حاشیه این رویداد، نمایشگاه آثار انجمن های علمی دانشگاه جهرم مورد بازدید معاونان و مدیران وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری قرا رگرفت.

شایان ذکر است دبیر سابق انجمن مکانیک آقای سینا شفاعت پناهی و دبیر دبیران انجمن های دانشگاه سرکار خانم زینب حیدری به همراه کارشناس امور انجمن های دانشگاه آقای پرنیان در این مراسم حضور داشتند.

کلید واژه ها: انجمن انجمن علمی دانشگاه دانشگاه جهرم جهرم علمی برگزیده مکانیک